Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

***** R E Z E R V O V A N Ý ******

Ulica: Rubínová
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

*****  R E Z E R V O V A N Ý ******

HT reality ponúka na predaj rodinný dom s otvorenou galériou a garážou v mestskej časti Bratislava III – Nové Mesto, katastrálne územie Vinohrady, časť Slanec, na Rubínovej ulici. 

PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOM? 

1. LOKALITA: NA SKOK DO CENTRA, ALE ZÁROVEŇ BLÍZKO PRÍRODY. Bývanie v lokalite Slanec je známe tichým, priateľským a bezpečným prostredím a je skvelým východiskovým bodom pre turistiku alebo cykloturistiku v Malých Karpatoch. Len 5 minút od domu sa nachádza prostredie lesa prepleteného vyznačenými turistickými chodníkmi pre peších a cyklistov. Lokalita sa vyznačuje veľmi dobrou dostupnosťou do centra mesta (približne 10 minút autom a 15 min MHD), ako aj na diaľničný obchvat. Kompletná občianska vybavenosť na nachádza v okolí neďalekej Peknej cesty. 

2. DOBRÍ SUSEDIA: Ľudia v danej lokalite predávajú svoje nehnuteľnosti iba ojedinele. Panuje tu priam dedinská atmosféra, kde sa deti hrajú priamo na ulici, popričom rodičia utužujú dobré susedské vzťahy. 

3. NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY: Pri veľkorysej úžitkovej ploche domu 155,5 m2 sú mesačné náklady pre 4 člennú rodinu vo výške 125 €, z čoho elektrina je 50 €, plyn 50 €, vodné/stočné 25 €.

4. PARKOVANIE: V dobe nastupujúcej parkovacej politiky tento dom ponúka možnosť parkovania až pre 4 autá. Priamo pred domom na vlastných spevnených plochách zaparkujte 3 autá, do 25 m2 veľkej garáže sa zmestí ďalšie autíčko + motorka, prípadne bicykle. 

5. NADŠTANDARDNÉ VYBAVENIE DOMU:  - hliníkové okná s exteriérovými žalúziami na diaľkové ovládanie
- markíza pozdĺž celej terasy na poschodí s elektrickým ovládaním
- podlahové kúrenie ovládané individuálne v každej miestnosti, či už pomocou termostatu, alebo smart telefónu + plynový kotol Viessmann Vitodens333 najvyššej rady
- 3 klimatizačné jednotky
- elektrické otváranie strešných okien/svetlíkov, ktoré sa nachádzajú v chodbe a v kúpeľni
- kuchynská linka zn. Sýkora vyrobená na mieru vrátane žulovej pracovnej dosky so vstavanými spotrebičmi prevažne zn. Bosch (chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, varná doska, digestor, umývačka riadu, drvička odpadu)
- alarm so senzormi v každej izbe
- veľkoformátová dlažba v kúpeľni a na WC vrátane kvalitnej a dizajnovej sanity
- schodisko z dubového masívu
- krb
- garážovú bránu na diaľkové ovládanie
- automatický zavlažovací systém v záhrade
- záhradný domček v zadnej časti pozemku
- upravená okrasná záhrada
- nábytok na mieru + vstavané skrine
- zvyšný nábytok a zariadenie domu je predmetom dohody

ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA:  Rodinný dom disponuje veľkorysou úžitkovou plochou 155,5 m2 + spodná terasa o výmere 13,3 m2 a pozemkom o celkovej výmere 188 m2. Zastavaná plocha domu je 79 m2, upravená okrasná záhrada má 72 m2. Pred domom je spevnená plocha, kde je možnosť zaparkovať 3 autá.

DISPOZÍCIA RODINÉHO DOMU: Do domu sa vstupuje cez vstupnú chodbu (2,4 m2), prípadne cez priestrannú garáž (25,3 m2), ktorá je priechodná do domu, a v ktorej zaparkujete okrem auta aj iné dopravné prostriedky (motorku, štvorkolku, prípadne bicykle). Garáž je vykurovaná, s prívodom teplej vody + 380V. Ďalšej sa na prízemí nachádza hosťovská toaleta (2 m2) a chodba s galériou (13,5 m2), ktorá aktuálne slúži ako hrací kútik.

Na 1.PP sa nachádza denná časť domu pozostávajúca zo schodiska (5,3 m2), obývacej izby (22,5 m2) s 4,5 m vysokým stropom, prepojenej s kuchyňou a jedálenským kútom (9,5 m2), odkiaľ je východ do upravenej záhrady s terasou o výmere 13,3 m2. Orientácia dennej časti je JV.

Na poschodí sa nachádza nočná časť domu, ktorú tvorí priestranná rodičovská spálňa s walk-in šatníkom (22,3 m2) a s východom na terasu (10,2 m2), detská izba (14 m2), pracovňa/hosťovská (7,6 m2), chodba (10 m2) a hlavná kúpeľňa so sprchovým kútom a aj vaňou (10,9 m2). Pôdorysy domu nájdete vo fotogalérii.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Rada Vás týmto štýlovým domom prevediem osobne. 

Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.

Text a všetky fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie HT reality a ich kopírovanie bez predchádzajúceho súhlasu nie je povolené. 

V prípade dodatočným otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na 0908 722 222, prípadne emailom.

 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
188 m2
Úžitková plocha:
168.8 m2
Zastavaná plocha:
79 m2
Stav:
novostavba
Energetický certifikát:
B
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Celková plocha:
168.8 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti