Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3 IZBOVÝ BYT (71 m2) s výhľadom na Karpaty a s VLASTNOU OPLOTENOU 177 m2 ZÁHRADOU

Ulica: Dúhová
Obec: Slovenský Grob
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
218 000 €

Popis nehnuteľnosti

**** KOLAUDUJEME ****

BONUS: izby, ktoré sú orientované na JZ majú v cene aj exteriérové žalúzie, čo platí pre tento byt!

Byty sa aktuálne dokončujú do štádia „štandard“ (podlahy, obklady, dlažby, sanita, interiérové dvere). Cena sa o uvedený štandard bude navyšovať. Kúpeľňa s WC 5.000 €, interiérové dvere 1.000 €, podlahy v byte 2.000 €. 

HT reality ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt (označenie C1) v bytovom dome v lokalite Malý raj, Slovenský Grob, na Dúhovej ulici.

Celú ponuku bytov nájdete na www.byvajtevraji.sk.

Byt (C1) sa nachádza na prízemí bytového domu (1NP). Disponuje úžitkovou plochou 70,92 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby (11,16 m2), kúpeľne (6,08 m2), samostatného WC (1,86 m2), obývačky prepojenej s kuchyňou (28,68 m2) odkiaľ je východ do vlastnej oplotenej záhradky a 2 izieb (11,50 a 11,15 m2), z ktorých je východ do záhrady cez veľké francúzske okná.  Orientácia bytu a záhrady je SJZ. Záhrada prináležiaca k bytu bude oplotená zeleným pletivom, bude mať položený kobercový trávnik + vydláždenú terasu zo zámkovej dlažby. Z obývacej izby a z pozemku je krásny výhľad na panorámu Malých Karpát.

VŠEOBECNÝ POPIS BYTOVÉHO DOMU:

Bytový dom s výťahom ponúka komorné bývanie v 12tich bytoch na 4 podlažiach. K bytom na prízemí budú prislúchať samostatné záhradky, 3 izbové byty na poschodiach majú priestranné 17,55 m2 balkóny, 2 izbové byty sú bez balkónov. Bytový dom má na prízemí plynovú kotolňu, kúrenie bude pomocou radiátorov so samostatným meračom pre každý byt.

POUŽITÉ MATERIÁLY:

  • obvodová stena – 30 cm tehla
  • medzibytové priečky – 30 cm akustická tehla
  • vnútorné nenosné priečky- 13 cm
  • strecha – betónová platňa + Fatrafol fólia so štrkovým lôžkom
  • zateplenie – 18 cm minerálna vlna
  • fasádna farba – podľa vizualizácie
  • okná plastové, 6 komorové 3sklá
  • výťah pre 6 osôb
  • spoločné priestory budú vydláždené keramickou dlažbou
  • vstupná brána do bytového domu - hliníková

Byty sa predávajú v štádiu „holobyt“, s bezpečnostnými protipožiarnymi vchodovými dvermi, vymaľované na bielo, s osadeným zásuvkami a vypínačmi, na podlahách ukončené poterom pripraveným na položenie nášľapných vrstiev, na balkónoch bude protišmyková dlažba, okná budú mať prípravu na exteriérové žalúzie (podomietkové kastlíky), byty na najvyššom poschodí budú mať prípravu na klimatizáciu.

Výstavba bytového domu začala v 2.Q/22, dokončenie je naplánované na 1.Q/24, s kolaudáciou 1.Q/24 a odovzdávaním bytov apríl/máj 2024.

Rezervačný poplatok je 13.000 €, zvyšok sa dopláca po kolaudácii bytového domu a podpise KZ. 

Parkovacie státie 7.000 €.

Bytový dom sa nachádza v dynamicky sa rozvíjajúcej obci Slovenský Grob –Šúr (Malý raj), ktorá je preslávená svojimi husacími a kačacími hodmi, ktoré každoročne do obce prilákajú tisíce návštevníkov.

V lokalite, cca 12 minút pešo, sa nachádza obecná škola aj obecná škôlka. Ďalej v lokalite nájdete niekoľko detských ihrísk, jazero s oddychovou zónou, fitpark, kaviareň, cukráreň, dentálnu hygienu, pobočku Packety, veterinárnu kliniku a kaderníctvo. Zastávka autobusu je 50 metrov od bytového domu. Najbližšie potraviny (Tesco) sa nachádzajú 1 km od bytového domu v lokalite Chorvátsky Grob- miestna časť Čierna Voda, kde sa taktiež nachádza aj OC Monar s viacerými prevádzkami, ako lekáreň, drogéria, kvetinárstvo, fitness centrum, pizzeria a mnoho iného. Novo-otvorený privádzač na diaľnicu pri OC Klokan túto lokalitu ešte viac zatraktívnil a urýchlil spojenie s hlavným mestom. V bežnej premávke cesta do centra hlavného mesta trvá cca 15 minút.

Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých podmienok prevedie svoje vlastnícke právo.

Text a všetky fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie HT reality a ich kopírovanie bez predchádzajúceho súhlasu nie sú povolené. 

V prípade dodatočným otázok ma neváhajte kontaktovať mailom, prípadne volajte na 0908 722 222.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
71 m2
Úžitková plocha:
248 m2
Typ poschodia:
prízemie
Počet izieb:
3
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Materiál:
tehla

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti