Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RODINNÝ DOM v štádiu **ŠTANDARD + kuchynská linka**, S POTENCIÁLOM AŽ 5 IZIEB (ÚP 136 m2), POZEMOK 301 m2, CÍFER, Lúčna ul.

Ulica: Lúčna
Obec: Cífer
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
239 950 €

Popis nehnuteľnosti

HT reality ponúka na predaj 3- izbový rodinný dom s potenciálom rozšírenia o ďalšie 2 izby v podkroví domu.

Nehnuteľnosť sa predáva v štádiu ŠTANDARD. Dokončené sú podlahy, obklady, dlažby, interiérové dvere, sanita + v cene je aj kuchynská linka (bez spotrebičov), chodbová zostava na mieru, vybavenie kúpeľne so skrinkami a poličkami, drevené nášľapy na schodisku do podkrovia. Viď. fotografie v inzeráte.

DISPOZÍCIA:

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, 2 spálne, 2 kúpeľne (1 so sprchovým kútom, druhá s vaňou), priestor pod schodiskom a priestranná denná časť (kuchyňa prepojená s obývačkou a jedálňou – 46 m2), odkiaľ je východ na terasu a do záhrady. Prízemie je kompletne dokončené. Úžitková plocha prízemia je 92 m2 + cca 20 m2 vydláždená terasa pred domom.

V podkroví domu sa nachádza 41 m2 veľký priestor, ktorý je možné podľa potreby zobytniť, buď predeliť na 2 miestnosti, alebo nechať otvorený. Dokončenie priestoru v podkroví nie je súčasťou predajnej ceny.

Nehnuteľnosť celkovo ponúka veľkorysých 136 m2 (prízemie 92m2 + podkrovie 41m2 + schodisko 3m2) úžitkovej plochy. Prislúchajúci pozemok má výmeru 301 m2.

POUŽITÉ MATERIÁLY:

Rodinný dom je postavený z brúsených tehál Porotherm hr. 30 cm, spoločná stena je zdvojená 2 x 25 cm akustická tehla + 6 cm minerálna vlna, zateplenie domu minerálnou vlnou hr. 15 cm, povrchová úprava fasády biela omietka Baumit StarColor 2K, strecha s betónovou škridlou Terrant je zateplená striekanou izoláciou hr. 25 cm, okná: hliníkové okno HS portal aj s prípravou na exteriérové žalúzie (podomietkové kastlíky) na fasáde domu, zvyšné okná: plastové 6 komorové s izolačným 3 sklom, hliníkové vchodové dvere, podlahové kúrenie Devi s individuálnom reguláciou miestností, zásobník na TÚV 120 l umiestený pod schodiskom, príprava na alarm. V strešnej konštrukcii sú pre každý byt osadené 2 veluxové okná na osvetlenie podkrovia.

LOKALITA:

Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Cífer, na Lúčnej ulici, len 10 km od okresného mesta Trnava a 35 km od Bratislavy.

Cífer ponúka výborné dopravné napojenie na D1 (Blatné/Voderady). Dochádzanie do Bratislavy a aj Trnavy umožňuje okrem autobusovej aj vlaková doprava, zastávka sa nachádza v pešej dostupnosti cca. 10 min. od domu.

Obec Cífer disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, v obci nájdete zdravotné stredisko, školu, škôlku, rôzne obchody, lekáreň, vlakovú stanicu, benzínovú pumpu, detské ihrisko, obecné kúpalisko a reštaurácie.

Nehnuteľnosť je na LV vedená ako byt v rodinnom dome a je skolaudovaná v energetickej triede A, čo zaručuje nízke prevádzkované náklady. IS: voda, elektrina, kanalizácia, optika. 

Pre ideálne využite pozemku s orientáciou na svetové strany je dom osadený v zadnej časti pozemku, čiže hlavná časť záhrady je situovaná pred domom s orientáciou na južnú stranu.

Text a všetky fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie HT reality a ich kopírovanie bez predchádzajúceho súhlasu nie sú povolené.  Predajná cena je uvádzaná vrátane provízie pre RK. 

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na 0908 722 222, ale emailom na: zemanova@htreality.sk. Ďakujem

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
136 m2
Úžitková plocha:
136 m2
Plocha pozemku:
301 m2
Zastavaná plocha:
103 m2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
A
Kanalizácia:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
20 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti