Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Luxusný 4 izbový byt v projekte Toskana - BA Vrakuňa, s 3 parkovacími miestami, terasou 20m2 a pozemkom

Ulica: Magnóliová
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
349 000 €

Popis nehnuteľnosti

NEPREMEŠKAJTE AKCIU, KTORÁ SA NEBUDE OPAKOVAŤ!!! Posledný byt akciová cena!!!

POPIS BYTU:

Developer ponúka na predaj krásne luxusné južanské byty v projekte TOSKANA VRAKUŇA  – KOLAUDUJEME MAREC 2024 - Domy s dvomi bytovými jednotkami v tichej lokalite BA II. Vrakuňa na ulici Magnóliová. Ponúkame Vám 4 izbový byt s označením  o rozlohe 126 m2 vrátene terasy 20 m2 s pozemkom o rozlohe  281m2 s tromi parkovacími státiami.  

Byty sú poschodové, navrhnuté a rozdelené na dennú a nočnú časť, na prízemí bytu sa nachádza vstupná chodba, veľká priestranná obývačka s jedálňou a kuchyňou s východom na terasu, technická miestnosť, zádverie, kúpeľňa.  Na poschodí sa nachádzajú spálne, šatník, kúpeľňa. 

STAV BYTU:

Naše jedinečné byty sú postavené s kvalitných neštandardných materiálov s jedinečnými prvkami, aby spĺňali typ Južanského  bývania. Na  bytoch  je  použitá strešná krytina LaEscandella najvyššej triedy 3 s patinovaním. Južanský dizajn dotvárajú veľké drevené okná, 3 sklo,  v bielom prevedení s typickými mriežkami, čo poskytuje krásnu svetelnosť  interiéru, mramorové parapety, designové šambrány okolo okien.

Z technického hľadiska je byt v kategórii A a je vybavený rekuperáciou vzduchu a šetrným na energie, moderným infra podlahovým kúrením ktoré má blahodárne zdravotné účinky s reguláciou teploty v každej miestnosti s možnosťou ovládania cez smartfón.

Možnosť prémiového dokončenia na klúč za 19.000€

Pre zachovanie jednotnosti budú byty dokončené s kompletnými exteriérovými úpravami, oplotenie pozemku, chodníky a tri parkovacie státia ku každému bytu.

Spolu s prírodným kamenným obkladom, patinovaným plotom  a patinovanou zámkovou dlažbou vytvárajú harmonické prepojenie interiéru a exteriéru s okolím.

Všetky infomácie https://toskana.sk/toskana-vrakuna/

LOKALITA:

Lokalita v ktorej sa TOSKANA VRAKUŇA buduje  je novovybudovaná  časť v kľudnej zóne rodinných domov. Byty sú  postavené v časti, ktorá poskytuje tiché pokojné bývanie, v blízkosti malého Dunaja, cyklistických chodníkov, jazera a samozrejmosťou je  blízkosť do centra mesta. Bývanie aké si všetci prajeme - plné pokoja, pohody, súkromia a absolútneho komfortu.

Dostupnosť do 3 minút na novú diaľnicu a 200m od domu autobusová zástavka zabezpečuje výborne spojenie a dostupnosť

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
126 m2
Úžitková plocha:
126 m2
Zastavaná plocha:
78 m2
Typ poschodia:
prízemie
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
A
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
20 m2
Vykurovanie:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Pavol Tahotný

Mgr. Pavol Tahotný

  • Slovensky
  • English
  • Česky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti